Wednesday, January 19, 2011

Sherson Lian : Hos 5 Rencah 5 Rasa






OMG OMG, apasal comel sangat makhluk ni? *pengsan*
Tadi tengok Malaysia Hari Ini (MHI) ada pulak mamat hensem Sherson Lian ni. Aku tengok atas bas OK, atas bas! Hebat tak hebat jodoh aku dengan Sherson Lian ni kan? Muahahaha. *bajet kejap*

Aku bukan nak cerita pasal rancangan yang si Sherson Lian ni hostkan pun. Apa tuh, 5 Rencah 5 Rasa kalau tak silap. Yea, memang betul! Sebenarnya dah lama aku dok cari nama makhluk ni, tak jumpa jumpa. Pagi tadi tengok MHI baru tahu, nama manusia ni Sherson Lian.


Siapa Sherson Lian ni? Siapa? Siapa? Siapa? *muka tak bersalah -.-"

Sherson Lian ni kira macam chef lah jugak. Tapi tak lah hebat sangat. Seriously memang si Sherson Lian ni BERSANDARKAN RUPA kot. Bukan tak boleh masak, cuma biasa-biasa jea. Tapi tak apa, tengok dalam TV bukan boleh rasa pun makanan kan? So, kita jamu mata jelah tengok dak Sherson Lian tomei ni. *malu malu



Cheh cheh cheh, senyum lebih pulak korang tengok gambar gambar dia kan? Cukup! cukup! cukup! Hentikan lamuanan anda semua terhadap makhluk bernama Sherson Lian ini OK? Sebab,


Ini dia awek/girlfriend/buah hati/kekasih Sherson Lian tuu! -.-"

Sherson Lian ni dah ADA AWEK! Sekian terima kasih. *nanges

BABAI. Nak gi cari chef lain yang masih single pulak. :'(

16 love(s):

biella93 said...

la dah ade awek ke ?? baru nak mintak no.ic :'(

miss minn said...

alalala...ciannye...tape kiter carik yg lain ekk???

Epy Ain said...

hehe...
edward lagik encem =_=

♥ AyaHikari ♥ said...

minn ! ade disaman kerana meletakkan gambar seksi sherlock holmes, eh eh , sherson lian di blog anda !

e'ka zulaikha said...

Minn, haha..kesian kamu.
Cari chef rupanye!

Amek Chef Wan la, single lagi kan? Hakhakhak

miss minn said...

aya : anda disaman sebab menghalang cinta aku!!!

miss minn said...

kak ain : hehe, siapa2???? nak google jap ahh... :)

miss minn said...

zue : dah expired kott!!! muahahahahaha.. :D

Cik Eka said...

hai..chef ni hesome kan..hikhik

Yasmin Khairani said...

cik eka : a'ah. hensem gila. tiap kali tengok mesti cair. wakakakakaka~

Padilla said...

sy penah mimpikan die jumpe kat sekolah.. haha..

Yasmin Khairani said...

padilla : wah, siap termimpi-mimpi lagik...~ jeles nehhhh!!! :p

Shahril Shamsudin said...

Ermm dia ni rasanya bukan la expert chef dan bukan jugak celebrity chef.. kisahnya chef baru nak naik la ni... style dia macam pro tapi bila tengok balik menu dia ermm no komen... semalam tengok kat tv 3.. dia buat kuih lapis jagung... sebenarnya dia buat kuih talam tapi dipanggil kuih lapis ha haa silap la tu.. pastu memang clear tak jadik pun.. ader ker guna jagung mentah hiduop hidup masuk dalam kuih talam.. sealunya kita guna sweet corn errr... bila potong berselerak kuih talam tu... then dia buat curry kambing... ermm tengok pun tau macam tak sedap ha haaa

Yasmin Khairani said...

Shahril : tahu takpe, ekceli dia just chef baru nak berjinak2 laa kononnya...

even menu semua yang dia buat tu pun dah diaturkan, bukan idea dia sendiri ke apa pon.

ada jugak tengok episod yang kuih lapis jagung tu... pelik betul kuih tu, dah laa rupa tak berapa nak menjadik...

hehe, sedap ke tak sedap tu wallahualam... :D

49 said...

hengseng nie!! ishh

Yasmin Khairani said...

49 : hengseng sungguhhhhh!!! :D

 

Template by Best Web Hosting