Friday, January 28, 2011

Maria Elena Is Greek Helen : Si Pelik Yang Menarik



Hoi hoi. Kabare? Wahh, gitu tau. Terus shut down lappy semua kan sebab kecik hati aku bagi pembukaan macham haram. HEHE, lekluu. Wa gurau jea lah :)

Hah, korang tahu tak siapa Si Maria Elena ni? Alah, Maria Elena anak jiran sebelah rumah aku tu. Oh, memang tipu lah kan sebab jiran aku berbangsa India dan pastinya bukan si chomel Maria Elena :D Kalau betul lah Maria Elena tu duduk sebelah rumah aku, memang tiap malam aku skodeng minah ni update blog. Sempoi habis wa chakap lu dak Maria Elena sorang ni.

Mana wa jumpa blog dia? Lupa dah. Tengah tengah duk blogwalking lah, macam biasa terjumpa pulak vlog yang peliks oleh orang pelik bernama Maria Elena aka Maria Elena Is Greek Helen. Hebat tak hebat nama perempuan ni?

Ekceli aku lebih suka vlog dari dak Maria Elena ni. Sumpah sempoi habis wa chakap lu. Yang part Maria Elena punya shawl tutorial tu paling takleh blah. Aku gelak terkekek kekek macham orang gila dalam bilik tahu? Haih, rasa nak pok pok je kepala Puan Maria Elena tuh. HEHE.

Mostly, Maria Elena akan blog pasal life dia. Itu for sure lah kan? Aku pun sama walaupun aku tak se-chun dak Maria Elena ni T__T. Tapi tak apa, everything happens for a reason right? Cheh, buat ayat sedih pulak. Kalau si Maria Elena baca ni confirm meleleh leleh hingus ijo dia taww! Erkk?

Bangga tak bangga tak? OK-TAK-LANGSUNG! -.-"

Yang paling penting, saja je lah nak share dengan korang kan. AKU PENG-LIKE PERTAMA fanpage dia. Bangga tak bangga tak? OK tak pun. Ohemji, kembang kejap hidung ni dapat jadi first person write kat wall tu. Hihi, siap dapat pelukan dari cik Maria Elena lagi tau! Kau ada? HAHAH.

Jangan lupa, Layan bebelan si Maria Elena Zarul yang sedap nyum nyum macham Nasi Goreng Biasa tambah telur mata RM3.50 depan UiTM Sekilau tu! -.-"

7 love(s):

cacing said...

waaaaa!!! cunzzz nya...... terkuat lidah cacing... hahhaha

Seha Hisham said...

first person post kat wall fanpage dia? wah seronok! hahahaha :)
dpt hug gitu~

miss minn said...

cacing : wahhhh, over tawwww!!!:D

miss minn said...

seha : hihi, bukan selalu dapat huggg dak maria neh....hehehe :)

Maria Elena (Zarul) said...

meh saya peluk lagi.
PELUUUKKKKK!!!
hehehehe!!

=B

Chempaka Sari said...

cantikkan maria elena nih.. suka la baca blog dia..

miZs bLccrEnT said...

wah... hebat lah ko~ ngehngeh,... aku pun minat dia gak :)

 

Template by Best Web Hosting