Saturday, November 20, 2010

Harga Pasaran Blackberry di Malaysia .

Special entry buat sesiapa yang baik hati nak belikan benda alah ni untuk aku segugus . T__T

ps : urutan mengikut harga okay! :D



BLACKBERRY CURVE 8520
RM990



BLACKBERRY CURVE 3G 9300
RM1350



BLACKBERRY BOLD 9000
RM1350



BLACKBERRY STORM 9500
RM1650




BLACKBERRY BOLD II 9700
RM1680



BLACKBERRY BOLD "2" 9700 (WHITE LIMITED EDITION)
RM1750




BHAI, kalau tak dapat BB, ambik ni pun okay!
NOKIA X3-02 Touch and Type
RM690 je

11 love(s):

Nakha Rism said...

haih,temberang..ckp ikut turutan harga, last2 letal paling murah kt bwh :p .sori da lama xblogwalking..huhu

miss minn said...

haha, last tuh kena special sikit... =.="

Yat said...

okeh2 ...paham sesangat

나나 said...

Hello <3

miss minn said...

yatttt : okah, terima kasih!

Iqman Iberahim said...

BB yg touch tu berapa plakk... tak ada ar kat atas tuh...

dzurin darieen said...

http://www.facebook.com/pages/Achik-Shop/228335473866692

saya ada jual bb murah2...

ezad ismail said...

for now , blackberry curve 8520 how much ?

Yasmin Khairani said...

ezad ismail : skrg dah turun harga. dlm 700++ pon boleh dpt skrg.. :D

nurZAKIA said...

aku dah pkai dah nokia x3 touch n type..RM400++ je..ok la..nk bli bb xmampu..hehe..aku pakai hp nokia ni pun org kt wow dh mcm bb bold la..ala2 bb ok la kot..dh bis bljr bru leh pakai :)

Yasmin Khairani said...

nurZAKIA : A'ah, dengar org cakap pun macam best. boleh type and touch. mana nak dapat kan? taraf bb torch tuuuuuuuu! heheh. :P

 

Template by Best Web Hosting